Plăcintă cu varză în tigaie
fel principal, garnituri

Plăcintă cu varză în tigaie

Tehnic vorbind, e o omletă cu varză și cașcaval. Dar la gust obțineți o plăcintă savuroasă cu multă umplutură de varză. Puteți prepara această bunătate în maxim 10 minute, neavând nevoie de niciun fel de făină.

Pentru 2 porții

Varza se toacă mărunt, se presară cu sare și se freacă între degete, ca să se mai înmoaie. Se adaugă ouăle și cașcavalul ras, condimentele.

Într-o tigaie (26-28 cm diametru) se încinge grăsimea, apoi se distribuie compoziția, nivelând și presând suprafața cu o lingură. Se pune capacul și se ține tigaia pe foc mic 5-6 minute. Cu ajutorul unei farfurii, se întoarce plăcinta pe partea cealaltă și se mai ține 1-2 minute.

Se scoate pe un platou, se porționează și se servește.

E bună atât caldă, cât și rece.


TOTAL: 420 grame, 621.9 calorii, 43 proteine, 48 lipide, 13.3 carbohidrati, 4 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Plăcintă cu varză în tigaie
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 32 Review(s)

Leave a Reply