Plăcintă cu varză în tigaie
fel principal, garnituri

Plăcintă cu varză în tigaie

Tehnic vorbind, e o omletă cu varză și cașcaval. Dar la gust obțineți o plăcintă savuroasă cu multă umplutură de varză. Puteți prepara această bunătate în maxim 10 minute, neavând nevoie de niciun fel de făină.

Pentru 2 porții

Varza se toacă mărunt, se presară cu sare și se freacă între degete, ca să se mai înmoaie. Se adaugă ouăle și cașcavalul ras, condimentele.

Într-o tigaie (26-28 cm diametru) se încinge grăsimea, apoi se distribuie compoziția, nivelând și presând suprafața cu o lingură. Se pune capacul și se ține tigaia pe foc mic 5-6 minute. Cu ajutorul unei farfurii, se întoarce plăcinta pe partea cealaltă și se mai ține 1-2 minute.

Se scoate pe un platou, se porționează și se servește.

E bună atât caldă, cât și rece.


TOTAL: 420 grame, 621.9 calorii, 43 proteine, 48 lipide, 13.3 carbohidrati, 4 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Plăcintă cu varză în tigaie
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 15 Review(s)

Leave a Reply