Salată de ridichi cu smântână
salate, aperitive, diverse

Salată de ridichi cu smântână

O salată de primăvară, nelipsită la mesele de Paște, dar potrivită și după Sărbători, când rămân multe ouă fierte. Aș vrea să menționez aici că ridichile roșii, deși cresc în pământ, au totuși un conținut scăzut de glucide (2-3 g/100 g), așa că se pot consuma în dieta low-carb.

Pentru 2 porții

  • 2 ouă fierte tari
  • 6-7 ridichi roșii (cam 100 g)
  • 1-2 fire ceapă verde
  • 100-120 g smântână grasă
  • sare, mărar

Ouăle se curăță de coajă și se taie cuburi. Ridichile se spală și se taie rondele. Ceapa verde și mărarul se toacă mărunt.

Se amestecă legumele într-un bol, se sărează și se dreg cu smântână. Salata se servește și se consumă imediat.


TOTAL: 350 grame, 483.3 calorii, 18 proteine, 42.2 lipide, 8.5 carbohidrati, 2.1 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Salată de ridichi cu smântână
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 20 Review(s)

2 thoughts on “Salată de ridichi cu smântână”

Leave a Reply