Salată de ridichi cu smântână
salate, aperitive, diverse

Salată de ridichi cu smântână

O salată de primăvară, nelipsită la mesele de Paște, dar potrivită și după Sărbători, când rămân multe ouă fierte. Aș vrea să menționez aici că ridichile roșii, deși cresc în pământ, au totuși un conținut scăzut de glucide (2-3 g/100 g), așa că se pot consuma în dieta low-carb.

Nu uitați de concursul de pe pagina de facebook a blogului, sponsorizat de NoSugarShop.ro.

Pentru 1-2 porții

  • 2 ouă fierte tari
  • 6-7 ridichi roșii (cam 80-100 g)
  • 1-2 fire ceapă verde
  • 100-150 g smântână grasă
  • sare, mărar

Ouăle se curăță de coajă și se taie cuburi. Ridichile se spală și se taie rondele. Ceapa verde și mărarul se toacă mărunt.

Se amestecă legumele într-un bol, se sărează și se dreg cu smântână. Salata se servește și se consumă imediat.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Salată de ridichi cu smântână
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Salată de ridichi cu smântână”

Leave a Reply