Salată de varză roșie cu parmezan
O improvizație de moment, una reușită, astfel încât a devenit o rețetă permanentă, cel puțin pentru gustul nostru.
Pentru 2 porții
- 200 g varză roșie
- 1-2 linguri de parmezan
- sare
- ulei de măsline presat la rece
Varza se toacă fâșii subțiri, se presară cu puțină sare și se frământă un pic între degete, ca să se mai înmoaie. Se adaugă parmezanul, uleiul de măsline și se amestecă. Se poate servi imediat, dar e bună și după ce stă vreo jumătate de oră la rece.
TOTAL: 250 grame, 347.8 calorii, 13.3 proteine, 24.1 lipide, 11.4 carbohidrati, 4 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.
Simplu, gustos si sanatos, abia astept sa o fac.
Sper să-ți placă și ție. 🙂