Sparanghel prăjit
fel principal, garnituri

Sparanghel prăjit

Prima dată când am gătit sparanghel a fost anume în acest mod. Se face ușor și foarte rapid, merge perfect cu o friptură de vită sau somon la grătar.

Pentru 2 porții

Într-o tigaie se încinge uleiul. Tijele de sparanghel se spală, se taie capătul lemnos (cam 1-2 cm), se șterg bine cu un prosop de hârtie. Se prăjesc în uleiul încins la foc mediu spre mare, întorcându-le periodic, până se rumenesc pe toate părțile.

Se sărează/piperează, se adaugă usturoiul, se stinge focul și se lasă câteva minute sub capac.


TOTAL: 430 grame, 327.2 calorii, 8.8 proteine, 30.4 lipide, 15.6 carbohidrati, 8.4 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Sparanghel prăjit
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 13 Review(s)

Leave a Reply