Tartă de zmeură, cu pulbere pentru smoothie cu Green Sugar
deserturi, băuturi

Tartă de zmeură, cu pulbere pentru smoothie cu Green Sugar

V-am arătat acum ceva timp pe pagina de facebook a blogului modul în care am folosit suplimentul cu colagen primit de la Laboratoarele Remedia. Încă de atunci mi-a încolțit ideea de a-l folosi la un desert (un pic) mai elaborat, cum ar fi această tartă. E un desert ușor și rapid de făcut, dar de efect. Puteți dubla (sau tripla) cantitățile pentru aluat, dacă doriți un blat mai gros.

Ouăle se separă. Albușurile se bat spumă cu sarea. Gălbenușurile se bat cu îndulcitorul, până la topirea acestuia, se adaugă uleiul de cocos topit, apoi făina de migdale amestecată cu praful de copt. Se încorporează treptat albușurile bătute. Aluatul obținut se toarnă într-o tavă de circa 20-23 cm diametru, tapetată cu hârtie de copt unsă cu unt. Se coace până la rumenire, la foc mediu. Când e gata, se scoate pe un grătar să se răcească.

Smântâna rece se bate cu mixerul și îndulcitorul, apoi se adaugă pulberea pentru smoothie și se mai bate un pic. Compoziția va deveni în foarte scurt timp fermă. Crema se unge pe suprafața tartei, cu lingura sau o spatulă. Sau puteți folosi un poș, așa cum am făcut eu.

Tarta se poate da la rece pentru vreo oră, dar se poate servi și imediat. Se ornează cu zmeură doar înainte de servire.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Tartă de zmeură, cu pulbere pentru smoothie cu Green Sugar
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Leave a Reply