Tartă keto cu caise
deserturi, băuturi

Tartă keto cu caise

Azi vă prezint încă o rețetă din cartea Cristinei Ioniță, care m-a impresionat chiar mai mult decât precedenta. Tarta cu caise are un gust fin, parcă de brânză, iar caisele formează un contrast colorat, acrișor și nespus de aromat. Trebuie să o încercați și voi! Este, oficial, desertul meu preferat din această vară. Am încercat-o și cu un mix de fructe de pădure, este de vis!

Pentru 10 porții

Ouăle se bat cu smântâna dulce și îndulcitorul. Se adaugă făina de cocos, apoi untul topit. Aluatul obținut se toarnă într-o tavă de tartă, unsă cu unt și tapetată pe fund cu un cerc de hârtie de copt. Forma mea are 24 cm în diametru. Caisele spălate și curățate de sâmburi se distribuie uniform pe suprafața tartei.
Tarta se dă în cuptorul încins la circa 160 grade C pentru aproximativ 45 de minute. Dacă se rumenește prea repede, se acoperă forma cu hârtie de copt.

Când e gata, tarta se lasă la răcit, abia după aceea se porționează. Eu am presărat-o cu Green Sugar pudră.

Se servește rece și se păstrează la frigider.


TOTAL: 750 grame, 1483.6 calorii, 42.8 proteine, 126.9 lipide, 45.9 carbohidrati, 13.1 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Tartă keto cu caise
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 44 Review(s)

Leave a Reply