Tiramisu cu dovleac la pahar
deserturi, băuturi

Tiramisu cu dovleac la pahar

Cu această rețetă am participat la Campania “Povești savuroase de toamnă #farazahar” organizată de NoSugarShop.
#Retetefarazahar #nosugarshop
Fără coacere, cu gust inedit, rapid de preparat (dacă există dovleac copt la îndemână) și gata porționat. Ce-ți mai poți dori de la un desert? Ah, să nu conțină zahăr, ca plăcerea savurării să fie completă. Am bifat și asta, pentru a vă oferi rețeta unui desert perfect. Găsiți ingredientele necesare rețetei pe site-ul NoSugarShop.ro.

Pentru 4 porții

Făina de migdale se rumenește ușor într-o tigaie uscată, la foc mic și amestecând mereu. Aveți grijă să nu se ardă. Se lasă la răcit.

Eritritolul se râșnește la râșnița de cafea, împreună cu cafeaua solubilă și scorțișoara. Se adaugă peste făină de migdale. Dacă aveți eritritol pudră și cafea solubilă sub formă de pulbere, amestecați-le direct cu făina de migdale rumenită.

Într-un bol, se mixează cu un blender de mână brânza mascarpone, dovleacul copt, eritritolul și vanilia. Trebuie să iasă o cremă ușor fluidă.

Se asamblează desertul în recipiente individuale (cel mai bine din sticlă, să arate frumos), alternând 1 linguriță din amestecul uscat cu 1 lingură din cremă.

Ultimul strat trebuie să fie de cremă.

Desertul se poate servi imediat, dar e mai bine să stea la rece măcar 2 ore. Se presară cu cacao înainte de servire.


TOTAL: 570 grame, 1214.1 calorii, 30.3 proteine, 121 lipide, 21.8 carbohidrati, 9.2 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Tiramisu cu dovleac la pahar
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 22 Review(s)

Leave a Reply