Trufe keto Tiramisu
deserturi, băuturi

Trufe keto Tiramisu

Cu această rețetă am participat la Campania “Povești savuroase de toamnă #farazahar” organizată de NoSugarShop.
#Retetefarazahar #nosugarshop
Nu puteam aștepta prea mult fără să împărtășesc cu voi această rețetă genială descoperită de curând. Trufele se fac incredibil de simplu, iar gustul este de prăjitură Tiramisu, și încă fără zahăr! Încercați-le, în mod sigur vă vor cuceri și pe voi. Găsiți ingredientele necesare rețetei pe site-ul NoSugarShop.ro.

Pentru circa 30 de bucăți

Făina de migdale se rumenește într-o tigaie uscată, la foc mic, amestecând mereu. Aveți grijă să nu se ardă. Dar este un pas opțional, puteți folosi făina simplă de migdale, fără să o căliți.
Se prepară cafeaua care se toarnă peste eritriol, amestecând până la topirea acestuia.

Într-un bol se pune mascarpone, făina de migdale rumenită și răcită, cafeaua îndulcită. Se mixează totul cu o paletă, până la omogenizare. Compoziția obținută se va da la rece pentru vreo 15-30 de minute, până când se va întări suficient, încât să poată fi modelată. Se formează mici sfere de mărimea nucilor, care se dau prin cacao.

Trufele Tiramisu se păstrează numai la rece.

Ca suprafața de cacao să nu se umezească de la condens, păstrați-le la frigider neacoperite. Rezistă (cred) vreo 3 zile la rece.


TOTAL: 450 grame, 1700 calorii, 47.1 proteine, 176.7 lipide, 18.3 carbohidrati, 11.1 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Trufe keto Tiramisu
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 26 Review(s)

Leave a Reply