Tort low-carb de vanilie
Continuarea logică a acestui pandișpan a fost, desigur, un tort. 🙂 Crema folosită este destul de fermă, astfel încât se poate folosi și la ornarea tortului. Blatul poate fi însiropat, de exemplu, cu cafea, și atunci veți avea un tort care seamănă mult la gust cu celebrul Tiramisu.
pentru blat:
- un pandișpan keto după rețeta aceasta sau aceasta, sau alta care vă place și care vă iese bine
pentru cremă:
- 250 g mascarpone
- 180 ml smântână dulce (30-35% grăsime)
- 100 g cremă de brânză
- 50 g îndulcitor pulbere
- vanilie
Se coace pandișpanul și se răcește. Se taie pe grosime în 2 sau 3 blaturi. Într-un bol se bat toate componentele cremei cu mixerul, timp de câteva minute, până la îngroșarea compoziției. Se ung blaturile cu cremă.
Restul cremei se pune într-un poș și se ornează suprafața tortului.
Se lasă la rece vreo câteva ore înainte de servire.
Votează dacă îți place
Rețetă
Tort low-carb de vanilie
Autor
Nati
Data publicării
Rating
29 Review(s) Based on
Dupa cum arata si dupa ingredientele pe care le-ai folosit, trebuie sa fie foarte gustos.