Tort low-carb de vanilie
deserturi, băuturi

Tort low-carb de vanilie

Continuarea logică a acestui pandișpan a fost, desigur, un tort. 🙂 Crema folosită este destul de fermă, astfel încât se poate folosi și la ornarea tortului. Blatul poate fi însiropat, de exemplu, cu cafea, și atunci veți avea un tort care seamănă mult la gust cu celebrul Tiramisu.

pentru blat:

pentru cremă:

  • 250 g mascarpone
  • 180 ml smântână dulce (30-35% grăsime)
  • 100 g cremă de brânză
  • 50 g îndulcitor pulbere
  • vanilie

Se coace pandișpanul și se răcește. Se taie pe grosime în 2 sau 3 blaturi. Într-un bol se bat toate componentele cremei cu mixerul, timp de câteva minute, până la îngroșarea compoziției. Se ung blaturile cu cremă.

  

Restul cremei se pune într-un poș și se ornează suprafața tortului.

Se lasă la rece vreo câteva ore înainte de servire.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Tort low-carb de vanilie
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 29 Review(s)

1 thought on “Tort low-carb de vanilie”

Leave a Reply