Budincă low-carb de dovleac
deserturi, băuturi

Budincă low-carb de dovleac

În original i se spune plăcintă fără aluat, eu i-am zis budincă. Oricum ai numi-o, este absolut delicioasă. Cred că se poate coace și pe o bază de aluat de tartă, ca de exemplu după una din rețetele de aici. Eu am copt-o într-o formă mai mare, dar vă recomand să folosiți forme mici de ceramică. Întrucât consistența budincii este foarte fină și delicată, porționarea și mai ales scoaterea ei din formă este o provocare.

Pentru 8-12 porții

Se încinge cuptorul la 170 grade C.

Dovleacul copt se face piure, se adaugă restul componentelor, amestecând bine, până la obținerea unei compoziții lichide și omogene. Se toarnă într-o formă de sticlă sau ceramică, unsă bine cu unt.

Se coace timp de circa 1 oră, până se prinde toată suprafața. După ce s-a răcit, se lasă la frigider pentru câteva ore bune, iar la servire se poate orna cu frișcă bătută.


TOTAL: 900 grame, 1203 calorii, 35.5 proteine, 107 lipide, 28.7 carbohidrati, 8 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Budincă low-carb de dovleac
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 21 Review(s)

Leave a Reply