Conopidă la tigaie
fel principal, garnituri

Conopidă la tigaie

O rețetă de garnitură simplă și rapidă, de post (sau nu, dacă doriți să folosiți untură ori unt clarifiat la gătit). Deși modul acesta de gătire este unul simplu de tot, conopida iese savuroasă.

Pentru 2-3 porții

  • 500 g conopidă
  • 2-3 linguri de ulei de cocos
  • sare, condimente după gust

Conopida se spală și se rupe buchețele de mărime potrivită. Într-o tigaie se încinge uleiul de cocos, apoi se călește conopida timp de 5-7 minute, amestecând periodic, până la rumenire.

Se sărează și condimentează (eu folosesc pudră de ceapă) și se servește imediat.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Conopidă la tigaie
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Leave a Reply