Cremă tartinabilă cu brânză cu mucegai albastru
O denumire lungă pentru o rețetă simplisimă, dar demențială! Această pastă tartinabilă va fi în special apreciată de amatorii de brânzeturi. Este minunată atât pe crackerși sau biscuiți sărați, cât și pe felii de legume crude. Încercați-o, durează mai mult spălarea vaselor decât prepararea propriu-zisă.
Pentru 6 porții
- 200 g cremă de brânză (almette, philadelphia, goldesse, etc.)
- 100 g brânză cu mucegai albastru (roquefort, dorblu, danish blue, gorgonzola)
Într-un castron se mixează brânzeturile cu blenderul de mână, până la obținerea unei compoziții omogene.
Pasta tartinabilă se mută într-un recipient cu capac. Se păstrează la rece maxim 3 zile.
TOTAL: 300 grame, 877 calorii, 31 proteine, 81 lipide, 6 carbohidrati, 0 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.