Fursecuri nuci keto
deserturi, băuturi

Fursecuri nuci keto

Vă prezint aceste fursecuri celebre ca aspect și nelipsite de la ocazii festive, în varianta fără zahăr și fără făină de grâu. Făina de fibre Szafi Reform mulți din voi o cunoașteți, am folosit-o și eu la destule rețete de-a lungul timpului. Este de ajutor în multe aluaturi fără gluten, având capacitatea de a le lega. Prețul este mai mare decât al făinii clasice, dar deoarece se folosesc cantități mici, o pungă vă ajunge pentru multă vreme.

Pentru circa 25-26 de bucăți

Într-un bol se mixează untul cu oul, îndulcitorul și vanilia.
Se adaugă făina de migdale și praful de copt.
Apoi, treptat, se pune făina de fibre. Trebuie să iasă un aluat de consistența plastilinei. Acesta se lasă la rece un sfert de oră.

Se împarte aluatul în bucățele mici, în funcție de aparatul deținut. La al meu merg cam 5-6 g de aluat. Se modelează biluțe de aluat.
După încingerea aparatului, se coc cojile, cu mare atenție, pentru că se ard foarte ușor. La mine a durat cam 90 de secunde fiecare tură.
Se scot cojile pe un platou și se ajustează marginile cu o foarfecă, după ce se răcesc.

Pentru cremă: se pun toate componentele într-un ibric și se amestecă pe foc mic, până la topirea untului și omogenizarea compoziției. Aceasta va ieși lichidă în primă fază. Se adaugă resturile mărunțite de la coji. Se lasă crema la rece, până ce aceasta se îngroașă.

Se formează fursecurile, umplând cojile cu cremă și lipindu-le câte două.

Sunt mai bune a doua zi, după ce se mai frăgezesc.

Fursecurile se păstrează într-o cutie de tablă cu capac, la loc răcoros, dar nu frigider.


TOTAL: 405 grame, 1763 calorii, 36.6 proteine, 167.4 lipide, 42.8 carbohidrati, 28.3 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Fursecuri nuci keto
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 15 Review(s)

Leave a Reply