Legume cu cârnăciori la tigaie
O masă rapidă și delicioasă
Pentru o tigaie mare, cam 3 porții generoase:
- 2 cârnăciori afumați, mai mari (alegeți un producător de încredere și citiți cu atenție eticheta, un produs din carne nu trebuie să aibă mai mult de 1 % glucide)
- 1 vânătă
- 4-5 ciuperci
- 1 dovlecel
- 1 ardei capia
- 1 ardei mic iute
- câteva buchețele de broccoli (cam 200 g)
- 1-2 linguri unt clarifiat
Se încinge untul într-o tigaie mare și adâncă. Se sotează mai întâi cârnăciorii cu ciupercile feliate și ardeiul iute tăiat mărunt, la foc mediu spre mare. După 2 minute se adaugă vânăta și dovlecelul tăiate cuburi mai mari. Peste alte 2-3 minute se adaugă broccoli și ardeiul capia. Se amestecă periodic. Se mai ține 2 minute, apoi se stinge focul și se lasă un pic sub capac înainte de servire.
Votează dacă îți place
Rețetă
Legume cu cârnăciori la tigaie
Autor
Nati
Data publicării
Rating
9 Review(s) Based on