Legume cu cârnăciori la tigaie
fel principal, garnituri

Legume cu cârnăciori la tigaie

O masă rapidă și delicioasă

Pentru o tigaie mare, cam 3 porții generoase:

  • 2 cârnăciori afumați, mai mari (alegeți un producător de încredere și citiți cu atenție eticheta, un produs din carne nu trebuie să aibă mai mult de 1 % glucide)
  • 1 vânătă
  • 4-5 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei mic iute
  • câteva buchețele de broccoli (cam 200 g)
  • 1-2 linguri unt clarifiat

Se încinge untul într-o tigaie mare și adâncă. Se sotează mai întâi cârnăciorii cu ciupercile feliate și ardeiul iute tăiat mărunt, la foc mediu spre mare. După 2 minute se adaugă vânăta și dovlecelul tăiate cuburi mai mari. Peste alte 2-3 minute se adaugă broccoli și ardeiul capia. Se amestecă periodic. Se mai ține 2 minute, apoi se stinge focul și se lasă un pic sub capac înainte de servire.

Print Friendly

Leave a Reply