Negresă keto în tigaie
deserturi, băuturi

Negresă keto în tigaie

Nu vă trebuie cuptor, nici clasic, nici cu microunde, pentru a vă putea bucura de o prăjitură moale, cu gust de ciocolată, gata în maxim o jumătate de oră. Aveți nevoie de o tigaie mai înaltă, cu fundul și pereții groși, și cu suprafață antiaderentă.

Folosind un mixer, se bat ouăle cu îndulcitorul, până la topirea acestuia. Se adaugă uleiul de cocos, smântâna și aromele, se mai bate un pic. Separat se amestecă ingredientele uscate și se unesc cu compoziția lichidă. Trebuie să iasă un aluat nu foarte gros.

O tigaie cu pereți mai înalți (eu am folosit o oală cu diametrul de circa 20 cm și pereți înalți de vreo 7 cm) se unge cu unt și se toarnă aluatul. Tigaia se acoperă cu folie de aluminiu și se pune capacul. Dacă aveți capac ce se închide etanș, nu e nevoie de folie. Puneți tigaia pe focul cel mai mic pe care îl aveți. După 20 de minute faceți testul scobitorii. Negresa trebuie să se prindă uniform pe toată suprafața și să revină atunci când e apăsată ușor cu degetul. Dacă e nevoie, mai lăsați un pic, verificând la fiecare câteva minute. Când e gata, se stinge focul și se lasă încă un pic sub capac, apoi se scoate pe un grătar pentru răcirea completă.

Se poate servi cu frișcă bătută, înghețată, fructe de pădure, gem fără zahăr, sau simplă, este oricum excelentă! Se pretează de minune și la un tort.


TOTAL: 535 grame, 1874.4 calorii, 53 proteine, 192.9 lipide, 14.7 carbohidrati, 8.9 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Negresă keto în tigaie
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 20 Review(s)

Leave a Reply