Omletă cu bacon și legume
fel principal, garnituri

Omletă cu bacon și legume

Un prânz rapid, cu ce mai găsești prin frigider.

Pentru 2-3 porții

  • 4-5 ciuperci (100 g)
  • câteva buchețele de conopidă (50 g)
  • câteva buchețele de broccoli (50 g)
  • 3-4 felii de bacon (30 g)
  • 3 ouă
  • 50 ml smântână dulce
  • sare, piper
  • 1 lingura de unt clarifiat (20 g)
  • parmezan ras (20 g)

Într-o tigaie se încinge untul, se adaugă baconul și legumele tăiate bucăți. Se călesc la foc iute timp de câteva minute, amestecând din când în când.

Se bat ouăle cu smântâna, se sărează și se piperează, apoi se toarnă amestecul în tigaie, micșorând focul la minim. Se lasă sub capac timp de vreo 5 minute, apoi se presară parmezanul ras și se stinge focul.


TOTAL: 485 grame, 843 calorii, 39.8 proteine, 68.7 lipide, 12.5 carbohidrati, 2.8 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Omletă cu bacon și legume
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 14 Review(s)

Leave a Reply