Omletă cu dovleac
fel principal, garnituri

Omletă cu dovleac

Mai e cineva, în afară de mine, care are dovleci în balcon sau cămară? Nu cred că mă pot sătura de ei, îmi place că rezistă foarte bine peste iarnă într-un loc răcoros (nu neapărat frigider). Folosesc dovleacul cel mai des la supe creme sau călit rapid, sub formă de garnitură. Iar recent am încercat să-l integrez într-o omletă, care mi-a ieșit inedită, cu gust dulceag. Dacă sunteți fan dovleac, încercați-o și voi, mai ales că se prepară atât de ușor și repede!

Pentru 1 porție

Dovleacul se dă prin răzătoarea mare și se călește ușor în grăsime, timp de circa 2-3 minute, până se înmoaie un pic. Se toarnă ouăle bătute cu sare, se pune capacul și se ține omleta pe foc mic până se prinde.

Se servește imediat.


TOTAL: 175 grame, 321.7 calorii, 15 proteine, 27 lipide, 4.5 carbohidrati, 0.3 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Omletă cu dovleac
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Leave a Reply