Supă cremă de dovleac copt
supe, ciorbe

Supă cremă de dovleac copt

O supă care se face (aproape) instant, dacă aveți ingredientele la îndemână. Are o culoare fantastică, un gust bogat și un conținut ridicat de nutrienți. Folosiți propria proporție, pentru a asigura consistența dorită. Supa mea a fost ceva mai lichidă.

Pentru 4-6 porții

Dacă dovleacul copt și supa de oase sunt de la congelator, se decongelează lent în prealabil. Se pun într-un vas și se mixează cu un blender vertical. Se reglează consistența, adăugând dovleac sau supă de oase, și se mixează până la omogenizare.

Compoziția se încălzește pe foc până la temperatura de servire, se adaugă grăsimea (sau untul), se asezonează cu sare și condimentele preferate, mie îmi place aici nucșoara măcinată. Supa cremă de dovleac copt este gata. Se servește cu ce vreți voi, eu am avut sărățele de parmezan.


TOTAL: 1250 grame, 784.5 calorii, 20.7 proteine, 56.7 lipide, 30 carbohidrati, 12 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Supă cremă de dovleac copt
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Leave a Reply