„Orez” sau „cușcuș” din conopidă
Un alt mod de a prepara conopida, mai rapid, dar cu rezultat foarte gustos.
Pentru 4 porții
- 400 g conopidă
- 1 lingură bună de unt, untură sau ulei de cocos
- sare, piper, usturoi praf sau pisat
- parmezan ras, opțional
Conopida se spală, se scurge, apoi se toacă la robot sau se dă prin răzătoare.
Într-o tigaie mai adâncă se încinge grăsimea, apoi se pune conopida rasă, se sărează și se ține pe foc mediu, amestecând periodic. Se poate adăuga niște apă sau supă de carne. În maxim 5-7 minute conopida este gata. Se adaugă condimentele preferate, iar la servire se poate presăra cu parmezan ras sau verdeață.
* dacă folosiți ulei de cocos și nu puneți parmezan, iese un fel de post.
Votează dacă îți place
Rețetă
„Orez” sau „cușcuș” din conopidă
Autor
Nati
Data publicării
Rating
15 Review(s) Based on