Pandișpan keto cu mere false
deserturi, băuturi

Pandișpan keto cu mere false

Rețeta de mere false a stârnit câteva emoții pe facebook, unele negative. M-am distrat pe seama înverșunării unora contra cuvântului „fals”, dar recunosc că m-am bucurat, din acest motiv, și de ceva trafic în plus. 😛
Azi vă arăt un mod unde puteți folosi umplutura, și anume, într-un pandișpan. Fără gluten, fără zahăr și desigur, fără mere.

Ouăle se separă, iar albușurile se bat spumă cu puțină sare. Se adaugă îndulcitorul și se continuă baterea până la topirea acestuia. Se adaugă treptat gălbenușurile amestecate cu uleiul de cocos și vanilia, cu mișcări ușoare, să nu se lase compoziția. Apoi se încorporează făina de migdale în care s-a pus praful de copt, cu aceleași mișcări ușoare. La sfârșit se încorporează umplutura, amestecând până la distribuirea ei uniformă, apoi se toarnă aluatul într-o formă tapetată cu hârtie de copt.

Pandișpanul se coace la foc mediu (circa 170 grade C), până se prinde și rumenește suprafața. La mine a durat cam 45 de minute. Prima jumătate de oră am ținut forma acoperită cu folie de aluminiu.

Când e gata, pandișpanul se scoate pe un grătar până la răcirea completă, apoi se porționează.


TOTAL: 1105 grame, 2143 calorii, 71.4 proteine, 215.6 lipide, 24.3 carbohidrati, 15.1 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Pandișpan keto cu mere false
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Leave a Reply