Pastă de macrou afumat
Macroul afumat îmi place la nebunie. Astfel că atunci când am văzut această rețetă pe blogul Iulianei, mi-a atras imediat atenția. Am făcut-o de 2 ori într-o săptămână, atât de mult ne-a plăcut. Am servit-o cu chifle keto, dar e bună pe orice fel de pâine keto/low-carb sau pe bărcuțe de andive. Cred că e potrivită și pentru a umple niște ouă fierte.
- 1 bucată macrou afumat
- 200 g cremă de brânză
- 1 ceapă mică sau 1-2 fire ceapă verde
- 2 lingurițe de muștar
- pătrunjel tocat mărunt
- suc de lămâie, piper, după gust
- sare, numai dacă e nevoie, macroul este sărat
Macroul se curăță de oase și piele. Se mixează cu crema de brânză, muștarul, verdeața și ceapa. Opțional, ceapa o puteți pune la sfârșit, tocată mărunt, dacă vreți să-i simțiți textura. Asezonați după gust cu suc de lămâie și piper.
Se poate servi imediat. Se păstrează la rece maxim 3 zile.
TOTAL: 440 grame, 1076 calorii, 51.1 proteine, 92 lipide, 10.7 carbohidrati, 0.6 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.