Pastă de macrou afumat
salate, aperitive, diverse

Pastă de macrou afumat

Macroul afumat îmi place la nebunie. Astfel că atunci când am văzut această rețetă pe blogul Iulianei, mi-a atras imediat atenția. Am făcut-o de 2 ori într-o săptămână, atât de mult ne-a plăcut. Am servit-o cu chifle keto, dar e bună pe orice fel de pâine keto/low-carb sau pe bărcuțe de andive. Cred că e potrivită și pentru a umple niște ouă fierte.

  • 1 bucată macrou afumat
  • 200 g cremă de brânză
  • 1 ceapă mică sau 1-2 fire ceapă verde
  • 2 lingurițe de muștar
  • pătrunjel tocat mărunt
  • suc de lămâie, piper, după gust
  • sare, numai dacă e nevoie, macroul este sărat

Macroul se curăță de oase și piele. Se mixează cu crema de brânză, muștarul, verdeața și ceapa. Opțional, ceapa o puteți pune la sfârșit, tocată mărunt, dacă vreți să-i simțiți textura. Asezonați după gust cu suc de lămâie și piper.

Se poate servi imediat. Se păstrează la rece maxim 3 zile.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Pastă de macrou afumat
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 14 Review(s)

Leave a Reply