Pastă de macrou afumat
salate, aperitive, diverse

Pastă de macrou afumat

Macroul afumat îmi place la nebunie. Astfel că atunci când am văzut această rețetă pe blogul Iulianei, mi-a atras imediat atenția. Am făcut-o de 2 ori într-o săptămână, atât de mult ne-a plăcut. Am servit-o cu chifle keto, dar e bună pe orice fel de pâine keto/low-carb sau pe bărcuțe de andive. Cred că e potrivită și pentru a umple niște ouă fierte.

  • 1 bucată macrou afumat
  • 200 g cremă de brânză
  • 1 ceapă mică sau 1-2 fire ceapă verde
  • 2 lingurițe de muștar
  • pătrunjel tocat mărunt
  • suc de lămâie, piper, după gust
  • sare, numai dacă e nevoie, macroul este sărat

Macroul se curăță de oase și piele. Se mixează cu crema de brânză, muștarul, verdeața și ceapa. Opțional, ceapa o puteți pune la sfârșit, tocată mărunt, dacă vreți să-i simțiți textura. Asezonați după gust cu suc de lămâie și piper.

Se poate servi imediat. Se păstrează la rece maxim 3 zile.


TOTAL: 440 grame, 1076 calorii, 51.1 proteine, 92 lipide, 10.7 carbohidrati, 0.6 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Pastă de macrou afumat
Autor
Data publicării
Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 18 Review(s)

Leave a Reply