Gofre keto cu cacao
Pornind de la rețeta negresei în tigaie, am făcut câteva modificări și am preparat niște gofre. Mi-au ieșit tare bune, cu aromă intensă de cacao. Dacă nu aveți aparat de făcut gofre, nu ezitați să vă luați unul. Este foarte util, atât pentru gofre dulci, cât și sărate.
Pentru 8-10 bucăți
- 3 ouă
- 50 g Green Sugar
- vanilie
- 50 ml ulei de cocos topit
- 100 ml smântână dulce
- 50 g făină de cocos
- 20 g cacao
- ½ linguriță praf de copt
Ouăle se bat cu îndulcitorul și vanilia, se adaugă uleiul și smântâna dulce, se mai bate un pic. Făina de cocos se amestecă cu praful de copt și cu pudra de cacao, apoi se încorporează în amestecul lichid. Aluatul obținut se lasă câteva minute, timp în care se va îngroșa considerabil.
Se încinge aparatul de gofre. Se pune câte 1 lingură de aluat pe fiecare placă. Se închide aparatul și se ține vreo 3-4 minute. Se scot gofrele cu grijă (sunt fragile) pe un grătar să se răcească.
Se servesc simple sau cu smântână și eventual niște fructe de pădure.
TOTAL: 435 grame, 1246.7 calorii, 37.8 proteine, 113.1 lipide, 16.3 carbohidrati, 17.5 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com
Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.