Piept de pui învelit în bacon
fel principal, garnituri

Piept de pui învelit în bacon

O altă metodă de a îmbunătăți gustul mai fad al pieptului de pui (încă una găsiți aici). Învelit în felii grase de bacon, pieptul de pui capătă savoare și aromă plăcută.

Pentru 4 porții

  • 500 g piept de pui, de preferință de la pui crescut în curte
  • 200 g bacon feliat cât mai subțire
  • piper, cimbru sau mix de condimente pentru carne

Pieptul de pui se taie fâșii mai groase, în circa 12-13 bucăți. Se condimentează, de sare nu e nevoie, întrucât baconul este destul de sărat. Se lasă vreo jumătate de oră, apoi se înfășoară fiecare bucată de carne în fâșii de bacon.

Se pun bucățile de pui într-o tavă care se dă în cuptorul încins la circa 200 grade C, pentru vreo 30-40 de minute.

Se servește cu o garnitură la alegere sau cu murături (de exemplu, cu o salată din varză murată).


TOTAL: 700 grame, 1352 calorii, 142 proteine, 83 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Piept de pui învelit în bacon
Autor
Data publicării
Rating
41star1star1star1stargray Based on 23 Review(s)

Leave a Reply