Coji sărate pentru aperitive, cu Ketomix
salate, aperitive, diverse

Coji sărate pentru aperitive, cu Ketomix

Dacă dețineți un aparat de făcut coji pentru fursecuri nuci și Ketomix pentru sărățele, puteți face rapid niște coji sărate pe care să le folosiți pentru a improviza niște aperitive mici și drăguțe.

Pentru circa 20-24 de bucăți

Oul se bate cu mixerul timp de 1 minut. Se adaugă Ketomix-ul și uleiul și se mai mixează până la omogenizare. Iese un aluat lipicios care se va mai îngroșa după ce stă câteva minute.

Se încinge aparatul de făcut nuci. Cu o linguriță se pune aluat în fiecare adâncitură (cantitatea o puteți stabili doar voi, în funcție de aparatul deținut și experiență, mie mi-a intrat un pic mai puțin de o jumătate de linguriță). Se coc cojile până la rumenire, la aparatul meu a durat 3 minute.

Cojile se scot pe un platou și, după ce se răcesc, se ajustează pe la margini, dacă e nevoie, folosind o foarfecă. Se umplu după dorință și se servesc pe pat de verdeață, ca să se țină drepte.

Neumplute, se pot păstra 7-10 zile, într-un vas acoperit, ferite de lumină și umezeală.

Variante de servire: cu unt și icre roșii, cu cremă de brânză și somon afumat, cu pate de ton:

Alte idei de umplutură: pate de ficat, salată de vinete, pastă de sardine, salată de icre, cremă de brânză cu mucegai, pastă de macrou afumat, guacamole, pate din ouă și muștar, salată de cașcaval cu usturoi,


TOTAL: 105 grame, 381.1 calorii, 14.8 proteine, 32 lipide, 8.2 carbohidrati, 4 fibre

Sursa: http://calorii.oneden.com

Notă: Aceste calcule sunt aproximative. Dacă țineți un regim alimentar strict, vă recomand să vă faceți propriile calcule, pornind de la produsele concrete folosite.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Coji sărate pentru aperitive, cu Ketomix
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 11 Review(s)

Leave a Reply