Mini-rulade din carne tocată, învelite în bacon
fel principal, garnituri

Mini-rulade din carne tocată, învelite în bacon

O variantă a acestei rețete, doar că fără parmezan. Mini-ruladele sunt simpatice și ușor de porționat. Se pot și congela fără probleme.

Pentru 10 bucăți

  • 600 g carne tocată (vită, porc, pui sau amestec)
  • 1 ou
  • 100 g bacon feliat subțire
  • sare, piper, pudră de ceapă

Carnea tocată se amestecă bine cu oul, sarea și condimentele, până la omogenizare.

Se împarte compoziția în 10 părți egale. Acestea se modelează în formă de mici, ca în poza de mai jos. Ruladele se învelesc în felii de bacon și se pun într-o tavă.

Se coc la circa 200 grade C, până la rumenirea baconului (20-30 de minute). Se servesc imediat, cu murături sau garnituri de legume. Noi am preferat un sos tzatziki.

Alte bunătăți învelite în bacon pe blog: ficăței și piept de pui.

Print Friendly, PDF & Email
Votează dacă îți place
recipe image
Rețetă
Mini-rulade din carne tocată, învelite în bacon
Autor
Data publicării
Rating
51star1star1star1star1star Based on 9 Review(s)

Leave a Reply